Sødal

Smiedalen 11B

6
 Soverom
2
 Bad
No items found.
x
Ledig(e) rom

Leietakere

Ingen leietakere funnet

Smiedalen 11B

Velkommen til Smiedalen 11B!
// English speaking? Please translate this advertisement or visit our lovely website mmjeiendom.no //
Unik toppleilighet med 6 soverom, to bad med to dusjer, og høy standard. Kort avstand til Universitetet i Agder og turområder i Jegersberg. Nærhet til sentrum. Tilgang til offentlig kommunikasjon med buss ca 100 meter unna.
Parkeringsplasser er tilgjengelig for gratis bruk, ved avtale.

ELEKTRISITET & INTERNETT:

I leieprisen så er alle utgifter inkludert. For strøm så er det hver mnd. inkludert 400 kr strøm per leietaker.

BESKRIVELSE AV LEILIGHETEN

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv. Huset har 6 soverom med god plass - og oppbevaringsmuligheter. Alle soverommene er godkjente soverom, med store og gode rømningsveier, toppmoderne el-anlegg, brannslukningsapparat og nye røykvarslere. Huset har smartlås, hvor man bruker kode for å komme inn. Huset har to bad med WC og dusjmuligheter på begge. Det finnes også  vaskemaskin og tørketrommel på badet som kan benyttes av hele leiligheten. Huset går over to plan og det finnes en stor og fin stue, spisestue og fint og romslig kjøkken med alt av hvitevarer. Det finnes også en romslig balkong med sol fra lunsj til solnedgang.
Vennligst send seriøse henvendelser hvor du skriver om deg selv ved å fylle ut skjemaet. Vi er ute etter å vite alder, studieretning og hvilket år du går, arbeidsgiver, stillingsprosent, hobbyer, mobilnummer og hvor lenge du ser for deg å bo i kollektivet. Dersom du har erfaring med bokollektiv er det fint om du informerer om dette, dersom du ikke har erfaring, er det fint om du forteller oss om hvordan du tror selv at du vil fungere sammen med andre personer. Skriv også når du ønsker å flytte inn og hvilket rom du er mest interessert i. Se mer om romstørrelser og ledighet i listen ovenfor.
Please fill out the form, and send us some information about yourself, such as age, study, job, hobby, phone number. We also want to know how you think you will impact the co-living of this apartment and who you are in a group of other living in the same flat. Please do also inform from which date you want to move in, how long you think you will stay, and which room is most interesting for you. Please see the list above to see sizes and available rooms.

ORGANISERING:

Kollektivet skal bestå av personer med boevne og normal folkeskikk. Det er viktig at hver beboer respekterer sine medsamboere for å oppnå et godt bomiljø og bedre trivsel i sitt eget hjem. Vi ser i all hovedsak etter personer ifra 18-25 år, personer over 25 år som har en positiv innstilling til å bo med yngre mennesker vil også bli vurdert.
Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.
Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling og følges opp med jevne mellomrom. Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn to netter skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere.

BELIGGENHET:

-1,4 km Universitetet i Agder
-2,6 km til kvadraturen/sentrum
-100 m til nærmeste busstopp med direkterute til sentrum
-Nærmeste butikk er Coop Prix

LEIEPERIODE:

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen over). 
Vi prioriterer langtidsleie for å få stabile og forutsigbare leieforhold. Leieavtalen kan sies opp 1. august hvert år, med varsel innen 15. mai.

SIKKERHETSSTILLELSE:

Leietakere kan velge mellom 3 mnd. depositum eller leiegaranti.

AREALER:

Totalt areal: 128 m2

Rom (Priser har alt inkludert)

No items found.
x
Ledig
Ingen rom funnet
x
Utleid
Rom
1
er utleid
for
6300
kr/mnd
12.0
m2
Rom
2
er utleid
for
6300
kr/mnd
11.0
m2
Rom
3
er utleid
for
6100
kr/mnd
10.0
m2
Rom
4
er utleid
for
6100
kr/mnd
10.0
m2
Rom
5
er utleid
for
6300
kr/mnd
11.0
m2
Rom
6
er utleid
for
6100
kr/mnd
8.0
m2

Opplev leiligheten i 3D

Andre boliger i nærheten av

Sødal

Sødal

Smiedalen 1B

6
2
Se boligen