Skaugo

Kvernveien 26C

5
 Soverom
2
 Bad
x
Ledig(e) rom

Leietakere

Ingrid

Studie:
Grunnskolelærer
Alder:
August 7, 2003
xyz
år gammel

Sofie

Studie:
Globale utviklingsstudier
Alder:
September 11, 2003
xyz
år gammel

Benjamin

Studie:
Lektor
Alder:
April 14, 1998
xyz
år gammel

Malene

Studie:
Lærer
Alder:
July 14, 2003
xyz
år gammel

Jonas L

Studie:
Filosofi
Alder:
September 30, 2003
xyz
år gammel

Kvernveien 26C

Velkommen til Kvernveien 26C!
// English speaking? Please translate this advertisement or visit our lovely website mmjeiendom.no //
Unikt hus med 5 soverom og høy standard. Gå avstand til Universitetet i Agder og turområder i Jegersberg. Nærhet til sentrum. Tilgang til offentlig kommunikasjon med buss i nærheten.
Parkeringsplasser er tilgjengelig for gratis leie om det er ledig kapasitet.

ELEKTRISITET & INTERNETT:

I leieprisen så er alle utgifter inkludert. For strøm så er det hver mnd. inkludert 400 kr strøm per leietaker.

BESKRIVELSE AV LEILIGHETEN

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv. Huset har 5 soverom med god plass - og oppbevaringsmuligheter. Alle soverommene er godkjente soverom, med store og gode rømningsveier, toppmoderne el-anlegg, brannslukningsapparat og nye røykvarslere. Huset har smartlås, hvor man bruker kode for å komme inn. Huset har 2 stk. bad med WC og dusjmuligheter. Det finnes også to vaskemaskiner på det ene badet som kan benyttes av hele leiligheten, den har også integrert tørkefunksjon. Huset går over to plan og det finnes en stor og fin stue, spisestue og fint og romslig kjøkken med alt av hvitevarer. Det finnes en stor balkong med hagemøbler.

Vennligst send seriøse henvendelser hvor du skriver om deg selv ved å fylle ut skjemaet. Vi er ute etter å vite alder, studieretning og hvilket år du går, arbeidsgiver, stillingsprosent, hobbyer, mobilnummer og hvor lenge du ser for deg å bo i kollektivet. Dersom du har erfaring med bokollektiv er det fint om du informerer om dette, dersom du ikke har erfaring, er det fint om du forteller oss om hvordan du tror selv at du vil fungere sammen med andre personer. Skriv også når du ønsker å flytte inn og hvilket rom du er mest interessert i. Se mer om romstørrelser og ledighet i listen ovenfor.
Please fill out the form, and send us some information about yourself, such as age, study, job, hobby, phone number. We also want to know how you think you will impact the co-living of this apartment and who you are in a group of other living in the same flat. Please do also inform from which date you want to move in, how long you think you will stay, and which room is most interesting for you. Please see the list above to see sizes and available rooms.

ORGANISERING:

Kollektivet skal bestå av personer med boevne og normal folkeskikk. Det er viktig at hver beboer respekterer sine medsamboere for å oppnå et godt bomiljø og bedre trivsel i sitt eget hjem. Vi ser i all hovedsak etter personer ifra 18-25 år, personer over 25 år som har en positiv innstilling til å bo med yngre mennesker vil også bli vurdert.
Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.
Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling og følges opp med jevne mellomrom. Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn to netter skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere.

BELIGGENHET:

-850 m til Universitetet i Agder
-2,6 km til Kvadraturen/sentrum
-50 m til Jegersberg
-50 m til lysløype med skiløype på vinter
-500 m til fin sandstrand ved jegersbergvannet
-Nærmeste butikk er Coop Prix

SIKKERHETSSTILLELSE:

Leietakere kan velge mellom 3 mnd. depositum eller leiegaranti.

AREALER:

Totalt areal: 147 m2

Rom (Priser har alt inkludert)

x
Ledig
Rom
1
ledig fra
August 1, 2024
for
6300
kr/mnd
Rom
2
ledig fra
August 1, 2024
for
6200
kr/mnd
x
Utleid
Rom
3
er utleid
for
6300
kr/mnd
9.0
m2
Rom
4
er utleid
for
6400
kr/mnd
12.0
m2
Rom
5
er utleid
for
6500
kr/mnd
12.0
m2

Opplev leiligheten i 3D

Andre boliger i nærheten av

Skaugo

Skaugo

Kvernveien 26B

5
2
2
Se boligen
Skaugo

Kalkveien 2A

5
2
Se boligen